Tapijtreiniging/Vloeronderhoud

Wonder Clean is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van alle typen vloeren. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om het reinigen en polymeren van kunststof vloeren, het behandelen van natuursteen of reiniging en onderhoud van tegelvloeren.
Wij hebben ook alle technieken in huis voor het reinigen van uw vloerbekleding, zoals losse vloerkleden, vaste vloerbedekking en inloopmatten. Zo heeft u er langer profijt van én blijven uw klanten graag over de vloer komen.

Tapijt reinigen zorgt naast verwijdering van vuildeeltjes die slijtage veroorzaken (zand en zeer fijne steentjes), ook voor een schonere uitstraling. Wilt u het tapijt laten reinigen door ons, bent u verzekerd van de allerbeste tapijtreiniging. Door verkregen vakkennis kan bij tapijtreining, mits het tapijt niet naderhand zonder overleg met fabrikant is voorzien van een beschermlaag, schitterend resultaat behaald worden. Het poolmateriaal bepaalt de methode van tapijt schoonmaken. Alle fasen in optimaal tapijt onderhoud: borstelend stofzuigen, vlekbehandeling, tussenbeurt, eindbeurt, kunnen we voor u invullen. Daarnaast kan een anti-huisstofmijt behandeling worden uitgevoerd. Op de pagina systemen van tapijt reinigen staat meer informatie over alle reinigingstechnieken.