Over Wonderclean

Een schone werkomgeving stimuleert tot betere prestaties. Reden voor een toenemend aantal bedrijven om schoonmaakbedrijf Wonder Clean in te schakelen voor de meest uiteenlopende vormen van schoonmaak: reguliere schoonmaak, reiniging van de gevel, industriële reiniging, tapijtreiniging en nog meer. Bij ons zijn er geen beperkingen. Of het nu gaat om twee uur schoonmaak per week, meerdere uren per dag of een eenmalige klus bij bijvoorbeeld brandschade of waterschade. Als schoonmaakbedrijf staan wij altijd voor u klaar.

Het unieke concept van Wonder Clean

Wat ons schoonmaakbedrijf uniek maakt? Wij houden grip op de door ons beloofde en waargemaakte kwaliteit. Onze strikt geselecteerde en continu bijgeschoolde schoonmakers zijn bij ons in vaste dienst. De beste basis voor een optimale motivatie en betrokkenheid. Zij opereren in kleine teams, aangevoerd door een enthousiaste manager.

Deze manager waarborgt ook de kwaliteitszorg door een goed schoonmaaksysteem en het controleren van de uitgevoerde werkzaamheden. Periodiek vindt inspectie van het uitgevoerde werk plaats. Ook met u worden de door ons uitgevoerde werkzaamheden geëvalueerd. Wij rapporteren aan u. Uw vragen, klachten en wensen komen onmiddellijk op de juiste plek terecht. Hierdoor kunnen we snel en gericht actie ondernemen. Tevredenheid bij alle betrokkenen, daar is het ons om te doen.

Menu