Kantooronderhoud

Een prettige werkomgeving begint bij een schone werkplek en een frisse ruimte.
Wij kunnen de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak op ons nemen. We houden het meubilair stofvrij, onderhouden de vloeren en reinigen het sanitair.

Wonder Clean kan voor u de dagelijkse schoonmaak en de periodieke schoonmaak verzorgen en is inzetbaar voor vaste of incidentele opdrachten. Ons doel is een schone werkomgeving en tevreden klanten.

Wonder Clean heeft een ruim personeelsbestand met opgeleide schoonmaakmedewerkers, onze medewerkers zijn 24 op 24, en dit 7 dagen per week inzetbaar. Bij het opstellen van het werkschema zijn de wensen van u als klant leidend. Wij zorgen voor de professionele middelen en materialen, zodat er zo efficiënt mogelijk wordt schoongemaakt, wat tijd en dus kosten bespaart.

Voor de schoonmaak van kantoren, vergaderruimtes, publieke toiletten en gemeenschappelijke ruimtes zoals trappenhallen en liften ben u bij ons aan het juiste adres.

Tevens kunnen wij de levering van gebruiksmaterialen zoals toiletpapier, handdoeken, vuilniszakken, luchtverfrissers, etc voor u verzorgen.

Menu